Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Post-covid

Langdurige klachten na een covidinfectie? Kom naar de voorlichtingsavond over hyperbare zuurstoftherapie

Sommige mensen kunnen langdurige klachten houden nadat ze een COVID-19 (Corona) infectie hebben gehad. De meest voorkomende symptomen zijn:

Vaak beschrijven patiënten de cognitieve klachten als hersenmist. Het denken, begrijpen en onthouden lukt niet en informatie komt ongefilterd binnen, waardoor men snel overprikkeld raakt. Door spierpijn en krachteloosheid zijn patiënten vaak niet meer in staat lichamelijke inspanning te leveren. Kortademigheid en hartkloppingen komen ook regelmatig voor. 

Hyperbare Zuurstoftherapie (HBOT) is een medische behandelmethode met bewezen effecten waarbij patiënten 100% zuurstof inademen in een omgeving met een verhoogde luchtdruk van 2,4 atmosfeer in een speciale drukkamer.

Veel mensen met post-covid hebben aantoonbaar baat bij hyperbare zuurstoftherapie. Deze behandeling wordt gegeven in het Medisch Centrum voor Hyperbare Zuurstoftherapie in het Adrz in Goes..

Meer weten?

Kom naar de voorlichtingsavond op maandag 23 september in de Ontmoetingskerk aan de Kornetstraat 4 (tegenover het Adrz) in Goes. De artsen van het medisch centrum zullen meer vertellen over de behandeling.

De avond is gratis toegankelijk.
Aanmelden is noodzakelijk.
De deuren gaan open om 18.00 uur en de voorlichtingsavond begint om 18.30 uur.

Aanmelden en meer informatie via:

Gelijk een afspraak maken voor een kosteloos intakegesprek? Ook dat kan via bovenstaande contactgegevens.

Lees ook de ervaringen van andere patiënten en de uitleg van een arts.

Scroll naar boven